Tot el que necessites per al teu casament

Facebook Twitter Instagram Pinterest

Eva Pons, Directora de Masia Vilasendra

1.En que consisteix exactament la teva feina?

Es una tasca que té diferents vessant, potser la primera i molt important seria la part comercial, que consisteix en vendre el producte; en aquest cas és Masia Vilasendra, un espai multifuncional, en regim de lloguer, per realitzar-hi qualsevol tipus de celebració ja sigui de caire familiar (casaments, comunions, etc..) o encarat a empreses (actes corporatius, reunions, presentacions de productes, etc.). Cal destacar que actualment la principal línia de negoci a Masia Vilasendra son els casaments.
Una altre de les funcions que desenvolupo és la coordinació i protocol del propi dia de l'esdeveniment, per tal que tot surti tal i com s'havia previst en una prèvia planificació amb el client. També m'encarrego de gestionar temes de publicitat i promoció de la pròpia Masia. Seguiment dels clients, proveidors i compres.


2. Explica una mica que oferiu al vostre local/restaurant/espai/hotel.....

Masia Vilasendra ofereix exclusivitat en els actes que s'hi duen a terme, ja que tant sols realitzem un sol esdeveniment al dia. Per tan el client disposa de la finca i totes les seves instal·lacions de forma exclusiva, facilitant el desenvolupament de l'esdeveniment. També oferim una total personalització de l'acte, en el qual el client escull els diferents serveis de que disposem. Un dels més importants es el de restauració, on donem l'opció d'escollir quin dels nostres restaurants col·laboradors durà a terme el banquet de l'acte. Masia Vilasendra disposa d'una cuina totalment equipada per tal que tot el menjar es cuini el mateix dia de la celebració. Apart d'aquest servei disposem de tota una complerta llista de proveïdors de la nostra confiança, que complementen el desenvolupament de l'esdeveniment.

3. Que es el més positiu de la teva feina?

A mi personalment m'agrada el món de les relacions publiques, el tracte amb el client, i l'organització d'esdeveniments, és per això que per mi és la feina ideal,  ja que estar al cap davant de Masia Vilasendra compleix tots aquest requisits. Tanmateix és una feina molt enriquidora, tan a nivell personal com professional.

4. I el que no t’agrada tant? 

És una feina de molta responsabilitat i això comporta un gran numero d'hores de treball, moltes d'elles en cap de setmana, i en certa manera sempre tens en ment el pròxim acte a dur a terme. Tot i això és una feina amb la qual em sento totalment realitzada i per tant molt satisfeta de dur-la a terme.5. Has notat la crisi? En quins aspectes?

Tenint en compte que quan es va inaugurar aquest projecte ja estàvem a l'inici de la crisi actual, m'és molt complicat valorar si ens ha afectat o no. Només puc dir que cada any hi ha hagut increment de clients, i amb una excel·lent valoració per part de tots ells.


6. Quins son els pròxims projectes o passos a fer?

Des de Masia Vilasendra es pretén potenciar la besant mes dirigida a empreses, per tal de cobrir l'ocupació entre setmana. Tanmateix dur a terme activitats pròpies organitzades per nosaltres mateixos, com cates de vins, degustacions, etc.. obertes al públic en general, amb l'objectiu de que qualsevol persona pugui gaudir de Masia Vilasendra en alguns del nostres actes. 


7. Com veus el futur immediat dins del món dels Casaments i Celebracions? I a llarg plaç? 

La típica frase que tots hem sentit "actualment la gent no es casa..." crec que és totalment falsa ja que la quantitat de casaments en cap cas ha disminuït, però si que es nota amb el numero de comensals i els serveis extres a contractar. 
Aquesta temporada es presenta amb molt bones expectatives i segurament superarem el numero d'actes del passat 2010. Per tal que això sigui així, cal una bona promoció i una feina d'atenció i seguiment constant, ja que la nostra política, en totes les celebracions, és garantir l'èxit total i la plena satisfacció del client.Més personal:


1-Que fas quan no treballes?

Gaudir dels amics, la família i fer alguna escapada de tant en tant

2-Amb que t'agrada perdre el temps?

M'agrada molt dormir

3-Ets 2.0? Tens facebook, Twitter,...?

Ho soc una mica, gestiono el Facebook i twitter de Masia Vilasendra

4-Quina paraula o frase et defineix?

Crec que soc molt metòdica, m'agrada la feina ben feta

5- Últim viatge fet? Llibre llegit?

Madrid  - El món groc, d'Albert Espinosa, el recomano

6- Quin cotxe tens?

Tinc un wolkswagen golf blanc

7- Que vas fer a l’última celebració popular?

Va ser cap d'any i vaig celebrar-ho amb els amics

8-Acaba la frase: Quan era una criatura deia que de gran volia ser... Mestre

Dades de contacte

Envia'ns la teva consulta