Tot el que necessites per al teu casament

Facebook Twitter Instagram Pinterest

Marina Altés, coordinadora d'events a El Mas del Silenci

1-Quant temps fa que estàs al cap davant de "El Mas del Silenci?  

He crescut amb El Mas del Silenci i els seus nous projectes. El que va néixer inicialment com a una casa de turisme rural ha acabat esdevenint un restaurant de nombrada i amb ell un nou espai a la comarca per a celebracions. Vaig desvincular-me d’ell per a portar a terme els meus estudis però ja se sap...diuen que la cabra tira al “monte" 

2-Explica una mica que oferiu al vostre espai?

El Mas del Silenci esdevé un espai totalment innovador a la comarca. Integrat completament al mig d’un bosc d’avets americans els futurs nuvis podran personalitzar el seu dia “B” amb tota llibertat i amb la seguretat de tenir al seu costat tot el nostre suport i assessorament per aconseguir que allò somiat esdevingui finalment realitat. Els convidats es sorprendran havent de creuar el riu per arribar a la casa però més encara quan es trobin en un espai on regne el silenci, almenys fins que la festa del ball ho permet, i a on els plats selectes de la Teresa et sorprenen a cada moment. 

3-Amb què es diferencia amb d’altres ofertes similars a la teva? La majoria d’espais per a casaments són finques immenses ajardinades, la nostra immensitat és la muntanya i els nostres jardins un vertader bosc verge. Oferim doncs un event al més pur estil americà: suport des del primer moment, un espai únic i una celebració 100% personalitzada.

4-Que es el més positiu de la teva feina?

Sens dubte poder formar part de cada projecte des dels inicis. A El Mas del Silenci el tracte és molt familiar i molt probablement això es tradueix en unes parelles que confien plenament en el nostre criteri i amb qui sempre acabem compartint una gran amistat. A més, al portat a terme casaments completament personalitzables mai hi ha un casament igual i gaudim moltíssim dissenyant cada nou event. 

5- I el que no t’agrada tant? Coordinar un dia tant important implica que cada cosa, cada servei, cada persona ha d’estar en el seu lloc al moment adequat i això suposa uns dies de gran estrés. No tant el dia en qüestió en què estàs segur que tot ja està perfecte sinó els dies anteriors de perdurables preparatius. 

6-Has notat la crisi? En quins aspectes?

Si que és cert que cada vegada més els futurs nuvis han de mirar bé d’acotar el pressupost que tenen per a portar a terme la seva celebració, un pressupost que en la gran majoria cada vegada és menor, però tanmateix he de dir que estic realment sorpresa del número de casaments que portem a terme i és que en temps de crisis una bona dosis d’alegria compartida és una de les millors medicines. 

7-Quins son els pròxims projectes o passos a fer?

A El Mas del Silenci fa relativament poc que hem decidit apostar fort pels casaments i per tant podem dir que el nostre projecte és l’ARA...per la temporada vinent estem preparant un nou espai per a celebrar les cerimònies sota cobert en cas de pluja, de manera que el nuvis puguin seguir casant-se completament al mig del bosc sense que la pluja els suposi un impediment.

 8-Com veus el futur immediat dins del món dels Casaments i Celebracions? I a llarg plaç?

Cada vegada els nuvis busquen més un espai diferent, sorprendre als seus convidats i alhora gaudir de quelcom més íntim...els macro casaments semblen quedar relegats cada vegada més per casaments mitjans que permetin als nuvis poder compartir del dia d’una manera més propera.

 La tendència sembla anar cap a un estil de casament més informal, trencant amb el tradicional protocol i espai. Després d’anar com a convidats a tants casaments, el que més sol preocupar als nuvis és oferir un casament completament innovador i per aquest motiu juntament amb les noves tecnologies que ens acosten cada vegada més a eines tant inspiradors com pot ser el Pinterest cada vegada imperen més els casaments d’estil “yankee”: campestres, vintage, casual... 


Mes personal:

1- Que fas quan no treballes?

La meva passió és compartir la vida amb el meu home...serà que tant amor al meu voltant m’ha acabat atrapant

2- Amb que t’agrada perdre el temps?

Hores i hores de pinterest buscant inspiració per casaments

3- Ets 2.0? Tens Facebook, Twitter, etc...

Penso que en la mesura justa. Sóc amant de les noves tecnologies però es podria dir que el facebook que em robava tantes hores fa uns anys actualment esdevé més una eina de comunicació esporàdica en lo personal i comunicació total en lo laboral.

4- Últim viatge fet? Llibre llegit?

El viatge de noces a Tailàndia amb una motxilla a l’esquena...una experiència inoblidable. El laberint de la rosa de Titania Hardie, mescla d’amor i mística per evadir-me

5- Quin cotxe tens?

Renault laguna grand tour, un cotxe familiar pensant en el que esperem sigui un futur proper

6- Que vas fer a l’última celebració popular?

Sincerament no recordo quasi quin va ser el meu últim dia de celebració popular...és el que té treballar quan la resta de gent està de festa!

7- Acaba la frase: Quan era una criatura deia que de gran volia ser....zoòloga, malauradament jo i la química a la ESO no vam esdevenir gaire bons amics...finalment educadora social de professió i organitzadora de casaments, força dispar oi?

  

 

 

 

Dades de contacte

Envia'ns la teva consulta